En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve varlık kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa hariçya, haricen serlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Yangın kapıları periyodik olarak yoklama edilmeli ve bakımları derneşik olarak örgülmalıdır. Bapnın mazbut çkızılışmasını hazırlamak muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi üstelikşenlerin durumu muayene edilmeli ve gerekirse hizmet strüktürlmalıdır.

Göreceksiniz ki bu denli yüksek kaliteli yangın kapılarını en amelî fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın ahenkli testleri kuruluşlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile dayalı tetkik geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

Binaların bir parçası şeklinde olduğundan hak şekilde monte edilmeli ve ucuz şekillerde olmamalıdır.

Göreceksiniz ki bu gömlek faik birinci sınıf yangın kapılarını en yaraşır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

TST kalite yangın kapısı kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da boşluk önünde bulundurularak standartlara birebir biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı genlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının ferahliğinden azca olmamalıdır.

Bu nedenle henüz koca bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında himaye sağlamaz ve bu nedenle daha düşük bir fiyata sahiptir.

Bu tür yangın merdiveninin gerçek özelliği kompakt ve yerden tutum sağlayıcı tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven aklık bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana sahip binalar yahut güzel duyu kaygıların bir faktör evetğu binalar sinein oranlı hale getirir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte tütünı akçakesme ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli kucak oluşturur.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar kullanma saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page